Anavar 10

kr670.10

34 items sold

Ämne: Oxandrolon (Anavar),
Paket: 10mg (100 pills),
Varumärke: Dragon Pharma

Kategori:

Beskrivning

Anavar är en konstgjord steroid som liknar hormonet testosteron i människokroppen. Den aktiva substansen i detta läkemedel är faktiskt Oxandrolone, som används inom medicin för att hjälpa människor som av medicinska skäl inte kan lägga på sig eller hålla en anständig vikt. Detta läkemedel kan hjälpa till att återhämta sig efter viktnedgång på grund av kliniska operationer, allvarliga skador eller bestående sjukdomar. Det används på liknande sätt för att stoppa muskelatrofi och för att minska benförsvagning hos personer med osteoporos. Därför är Anavar, som tillverkas av Dragon Pharma, en anabol steroid som används för att motivera förbättring av muskelvävnad.

 

Effekterna

Anavar anses vara ett av de bästa läkemedlen för användning hos kvinnor, eftersom det i måttliga doser inte provocerar maskulinisering. Anavar lämpar sig bäst för dem som vill öka sin styrka och skaffa sig ett par kilo bra muskelmassa. Ökningen av styrkeindikatorer sker på grund av syntesen av kreatinfosfat.

En idrottares muskler ackumulerar inte vatten under användningen av Anavar, vilket gör det möjligt att öka styrkan utan plötslig viktökning. För många idrottare är detta mycket viktigt eftersom det möjliggör styrkeökning utan att ändra viktkategorin.

 

Rekommendationer för användning

Anavar tas vanligtvis under högst 4-6 veckor. Den rekommenderade startdoseringen är 40-50 mg per dag, uppdelad i två doser, så att du kan känna effekten av att ta Anavar. Det kan användas av kvinnor i doser på 10-20 mg per dag. Det rekommenderas inte att ta Anavar i högre doser eller längre än rekommenderat. Det kommer inte att öka effektiviteten, utan bara öka biverkningarna.

När det används enskilt kan Oxandrolone framkalla en ganska stark viktökning men bara hos nybörjare vars kropp ännu inte är van vid användningen av steroider. Men om du korrekt kombinerar Oxandrolone med andra läkemedel, kan du ömsesidigt stärka deras effekt och nå ett utmärkt resultat i form av en ökning av kroppsvikten.

 

Kombinerade cykler med Anavar

Anavar är perfekt kombinerat med nästan alla steroider, samtidigt som det ger en stark synergistisk effekt (det förstärker effekten av en annan steroid i massökningsprocessen, i sin tur accelerar den andra steroiden effekten av Oxandrolone för att öka styrkan). Om du är nybörjare kommer en kombination av Oxandrolone + Primobolan (eller Boldenone) att vara en utmärkt kombinatio. Den kombinationen ökar kraftkapaciteten och med dess hjälp kan du gå upp i vikt avsevärt. Dessutom är det relativt säkert när det gäller biverkningar.

 

De som redan tagit steroider (särskilt Oxandrolone) kan ha en kombinerad cykel av Sustanon (250-500mg per vecka) och Oxandrolone (30-40mg per dag). Många kommer att betrakta en sådan kombination med ironi och tror att Oxandrolone inte är förenligt med en så stark steroid som Sustanon, men i en sådan kombination avslöjar Oxandrolone sin kraftpotential, samtidigt som det hjälper Sustanon att arbeta mer effektivt. Det är inte svårt att förstå att Sustanon i detta par är ansvarig för tillväxten av muskelfibrer, återhämtningsprocesser och styrkeindikatorer, och Oxandrolone multiplicerar dessa effekter flera gånger.

 

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne