Astralean

kr280.70

8 items sold

Ämne: Clenbuterolhydroklorid (Clen),
Paket: 40mcg (50 pills),
Varumärke: Alpha Pharma

Kategori:

Beskrivning

Astralean är varumärket för Clenbuterol Hydrochloride (känt som Clen inom fitness), som tillhör gruppen av fettförbrännare med kraftfull effekt. Det uppfanns för många år sedan och används inom idrotten och bland amatörer. Det har många positiva recensioner. Det har också vunnit popularitet över hela världen på grund av dess säkerhet och effektivitet. Mångsidigheten och den bekväma mottagningen är av särskilt värde.

 

Effekterna

 

Professionella idrottare vänder sig ofta till kraftfulla steroider för att få muskler. Under denna period ackumuleras inte bara fett i kroppen utan också vatten, därför utförs behandlingen efter cykler med användning av ytterligare läkemedel. Torkning är en integrerad del av viloperioden mellan kurerna. Under denna period strävar idrottare efter att förbättra kroppen och muskelstrukturen, mätta kroppen med energi för ytterligare träning. Clenbuterol tillhör den högsta klassen av läkemedel som är effektiva för dessa ändamål. En utmärkande egenskap hos detta läkemedel är möjligheten att ta det utan en speciell diet, endast med användning av fysiska belastningar. Användaren kommer inte att känna hunger och obehag samtidigt.

 

Det är lämpligt som ett oberoende läkemedel utan tillskott. Naturligtvis kan det kombineras med vissa andra läkemedel. Det är lämpligt för kvinnor och män, oavsett syfte.

 

Rekommendationer för användning

 

För att gå ner i vikt måste du börja med 20mcg per dag, därefter öka doseringen gradvis med 20mcg per dag. Således är den totala dosen för den 6:e dagen 120mcg. Då måste du ta läkemedlet i ytterligare 1 vecka. Därefter minskar du gradvis doseringen för att avsluta.

 

För att torka och förbättra musklernas struktur bör det kombineras med ett annat läkemedel som Ketotifen. I detta fall används också ett gradvist tillägg upp till 120mcg per dag. Doserna reduceras efter den första veckan till 80mcg. Det är viktigt att ha koll på doseringen och schemat, detta är det enda sättet som hjälper dig att uppnå höga resultat. Man bör ta hänsyn till att ett intag på kvällen kan orsaka sömnlöshet.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne