Clen-Max

kr476.00

8 items sold

Ämne: Clenbuterolhydroklorid (Clen),
Paket: 40mcg (100 pills),
Varumärke: Maxtreme

Kategori:

Beskrivning

Clen-Max används under återhämtningsperioden från steroidläkemedel. Den aktiva substansen, Clenbuterol Hydrochloride, är ett läkemedel som tillhör fettförbränningar. Clenbuterol har inte förlorat sina medicinska egenskaper och används fortfarande inte bara inom idrotten, utan också inom medicin. Personer med kroniska andningsstörningar som astma använder det som ett luftrörsvidgande medel för att göra det lättare att andas.

 

 

Effekter av Clenbuterol

 

När du genomgår skärning eller vill bränna fett är meningen att ta bort allt överflödigt fett tillsammans med eventuellt extra fettintag som används för energi i stället för lagring. Clenbuterol verkar genom att binda sig direkt till receptorer i kroppen som reagerar på adrenalin (ett hormon som utsöndras med hjälp av binjurarna).

 

Det är ett derivat av aminosyran tyrosin och spelar en avgörande roll i en persons fly- eller fäktareaktionerna. Det är därför det höjer kroppens temperaturnivå och hjärtfrekvens, vilket gör att du kan börja bränna fett omedelbart! Clenbuterol är mycket säkert att använda och är inte ett anabolt läkemedel. Därför används det av de flesta kändisar som vill få sin fantastiska kroppsbyggnad efter bara några cykler.

 

Tillsammans med dess gynnsamma effekter av att öppna bronkerna i lungorna för att säkerställa mer uthållighet, kommer Clenbuterol att ge dig förmågan att bränna bort fett med alla former av träning inklusive promenader, jogging, löpning, träning med hopprep och mer.

 

 

Rekommendationer för användning

 

För de flesta idrottare och speciellt kroppsbyggare fungerar läkemedlet som en kraftfull fettförbrännare under torkning. Det är möjligt att få maximal effekt utan biverkningar om du dessutom använder Ketotifen och Tyroxin. Det är lämpligt för idrottare oavsett kön och ålder. Experter rekommenderar mindre doser för kvinnor än för män. Det är förbjudet att använda detta ämne för blivande och ammande mödrar.

 

Du måste börja ta Clenbuterol med 20mcg per dag. Gradvis ökar mängden och i mitten av kurer går den upp till 140mcg för män och 120mcg för kvinnor. Intaget sker stegvis och i slutet av kuren reduceras dosen tills kuren avbryts helt. Avvik inte från den angivna doseringen och regimen. Om du glömmer att ta ett piller måste du fortsätta som vanligt utan att öka dosmängden.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne