Cypionat 250

kr671.40

Ämne: Testosteronscypionat,
Paket: 10ml vial (250mg/ml),
Varumärke: Dragon Pharma

Beskrivning

Dragon Pharmas Cypionat 250 till salu är ett välkänt läkemedel på marknaden inom idrottsmedicin. En flaska innehåller 10 ml av läkemedlet med en koncentration av 250 mg Testosterone Cypionate per 1 ml. Tillverkad i form av injektioner, kännetecknas produkten av en hög anabol effekt. Många människor använder Test C för viktökning och, att döma av många recensionerna fråm idrottare, låter läkemedlet dig snabbt uppnå dessa mål. Med hjälp av alla användningsrekommendationer från en specialist kan en idrottare lyckas få upp till 7 kg muskelmassa under en Testosterone Cypionate-cykel.

 

 

Effekter av att ta Test C

 

Testosterone Cypionate kan hjälpa till att uppnå följande effekter:

 

  • Ökad uthållighet och träningslängd
  • Ökning av fysiska indikatorer
  • Stimulering av metaboliska processer
  • Acceleration av muskeltillväxt

 

Idrottare som har tagit Test C av Dragon Pharma noterar att det har ett rimligt pris i förhållande till prestanda.

 

Hur använder man Testosteron Cypionate

I genomsnitt varar cykeln upp till 10 veckor. I detta fall måste idrottaren injicera ämnet en gång i veckan. Doseringen av läkemedlet, beroende på de individuella egenskaperna hos idrottarens kropp, kan variera från 250 mg till 500 mg. Men professionella idrottare kan ta upp till 1000mg.

För att uppnå ännu bättre resultat rekommenderas det att ta Testosteron Cypionate i kombination med andra steroider. Det kan ge utmärkta resultat i muskeltillväxt när det används i kombination med nandrolon, men Testosteron Cypionate är mångsidigt och kan framgångsrikt kombineras med de flesta andra steroider.

I slutet av cykeln är det nödvändigt att utföra behandling efter cykeln med antingen Tamoxifen eller Clomid.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne