Dianabol 20

kr708.00

7 items sold

Ämne: Metandienon oral (Dianabol),
Paket: 20mg (100 pills),
Varumärke: Dragon Pharma

Kategori:

Beskrivning

Dianabol 20mg produceras av Dragon Pharma, som är en välkänd tillverkare som producerar högkvalitativ Methandienone. Dragon Pharmas Dianabol är en vanlig version av Methane (Methandienone) på marknaden idag. Det är ingen hemlighet att Methane är den mest använda orala steroiden. Priset för Dianabol och det breda utbudet av dess positiva effekter lockar många potentiella köpare. Även korta kurer med detta läkemedel gör att du kan få några riktiga kilo muskelmassa som inte kommer att försvinna även efter att du har slutat med Dianabol. Dessutom kommer du att märka en betydande viktökning under kuren på grund av vätskeansamling.

 

 

Effekterna av Dianabol

  • Snabb ökning av muskelmassa
  • Måttlig vattenansamling
  • Ökad styrkeprestation och uthållighet
  • Snabb återhämtningstid
  • Accelererad proteinsyntes
  • Minskad belastning på leder och ligament
  • Låg motsatt effekt (förutsatt att du korrekt utför behandlingen efter cykler)
  • Möjlighet att kombinera Dianabol med många andra steroider
  • Muskeldefinition efter en avslutad kur (på grund av vätskedränering)

 

Rekommendationer för användning

 

Instruktionerna för Dianabol är identiska med liknande läkemedel baserade på Methandienone. När Dianabol tas enskilt kommer 20 till 40 mg per dag att räcka för nybörjare. Om du använder en förening baserad på olika läkemedel, minska dosering till 10 till 20 mg per dag.

Dela upp det totala antalet piller i 2-3 intag med jämna mellanrum. Använd Dianabol på fastande mage för bättre assimilering. Om du har diarré eller halsbränna, då börja ta pillren 20-30 minuter efter måltid.

En kur med Dianabol som tas enskilt kan genomgås både av nybörjare och av mer erfarna idrottare, till exempel de som ägnar sig åt kampsporter och som behöver öka sin styrka och återhämtningsförmåga utan avsevärd påverkan på hormonsystemet.

 

 

Kombinationer med andra steroider

 

Du kan kombinera Dianabol med potenta steroider som Testosteron och dess variationer som Sustanon, Omnadren eller estrar som Enanthate och Propionate. En annan populär kombination är Deca i kombination med Metan. Enligt recensionerna är Dianabol ganska effektiv under tokning. Små doser av Dianabol i kombination med lätta orala steroider (Winstrol eller Oxandrolone) hjälper till att bränna subkutant fett och bygga muskelmassa.

När Dianabol används enskilt ska kurer inte vara mer än åtta veckor. Under en kombinerad kur, vänligen ta del av halveringstiden för huvudsteroiden.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne