Enantat 250

kr671.40

5 items sold

Ämne: Testosteron-enanthat,
Paket: 10 ampoules (250mg/ml),
Varumärke: Dragon Pharma

Beskrivning

Enantat 250 av tillverkaren Dragon Pharma är den naturliga långverkande testosteronestern Enanthate. Inom kropsbyggnad är det en av de mest populära steroiderna för att få muskelmassa. Testosteron Enanthate är en av de bästa massproducerade anabola steroiderna som rekommenderas som grund för varje cykel. Denna produkt har en stark positiv androgen karaktär och en kraftfull anabol karaktär.

Effekterna

Testosteron är ansvarigt för att förbättra hälsa och välbefinnande genom att öka libido, energi, immunitet, fettförlusten, ackumulera och bibehålla muskelmassa, förhindra osteoporos (förlust av bentäthet) samt eventuellt skydda mot hjärtsjukdomar.

Den kanske största fördelen med Testosterone Enanthate är en markant ökning av både muskelmassa och styrka. Tillsammans med den anabola effekten har läkemedlet en uttalad androgen effekt. Snabb viktökning är förknippad med betydande vattenretention genom natriumretention och östrogena effekter. Testosteron Enanthate stimulerar regenereringsprocesser i kroppen, ökar den övergripande tonen och träningslusten, förhindrar överträning samt ökar syrekapaciteten i blodet.

Rekommendationer för användning

Den rekommenderade veckodosen av Testosteron Enanthate är från 250 mg till 500 mg. Endast erfarna steroidanvändare kan ta högre doser på upp till 750mg eller till och med 1000mg. Om Testosteron Enanthate tas enskilt ska kurlängden vara cirka 8-10 veckor.

 

För att få muskelmassa passar Testosterone Enanthate bra ihop med Methandrostenolone, Nandrolon och Trenbolone.

 

För skärning och definition kombineras Testosterone Enanthate med Winstrol eller Anavar i medelstora doser.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne