Enantat 400

kr793.50

23 items sold

Ämne: Testosteron-enanthat,
Paket: 10 ml vial (400 mg/ml),
Varumärke: Dragon Pharma

Beskrivning

Enantat 400, med den aktiva substansen Testosterone Enanthate, är en anabol androgen steroid (AAS) som används för att behandla låga testosteronnivåer. Anabola mediciner fungerar genom att bygga upp muskler, medan ”androgen” betyder en översyn av manliga könsegenskaper. Testosteron Enanthate har använts i klinisk filosofi sedan 1950-talet och är känt under olika namn, inklusive Testosterone Heptanoate. Som en medicin klassats av Internationella antidopningsbyrån efter tidtabell III, är Testosteron Enanthate utnämnd till en begränsad substans.

 

Effekterna

Användningen av Testosteron Enanthate leder till en ökning av muskelmassan. Det beror på att vätskan i kroppen börjar dröja kvar på grund av den höga koncentrationen av natrium. Liksom testosteronpropionat stimulerar Enanthate regenereringsprocesser, så det används ofta för att behandla ledsjukdomar samt eliminera problem i mellankotdiskarna. Steroidens verkan är märkbar i hela kroppen:

  • Bättre motivation, ökad styrka och lust att träna mer
  • Den stigande allmänna tonen
  • Ökad sexuell lust
  • Ökad spermatogenes
  • Ökade nivåer av röda blodkroppar
  • Förbättring av kvävemetabolismen.

 

Idrottare som tar Testosterone Enanthate ökar styrkan lätt. Därför är detta läkemedel efterfrågat av tyngdlyftare.

Rekommendationer för användning

Testosteron Enanthate injiceras intramuskulärt cirka två gånger i månaden. För att undvika de växlande hormonnivåerna (och de relaterade mentala tillstånden), rekommenderas det att ta lägre doser rutinmässigt med jämna mellanrum. Doseringen kan ändras beroende på individuell tolerans och syftet med användningen. För manlig hypogonadism är den rekommenderade dosen 50 till 400 mg två gånger i månaden.

 

Kroppsbyggare och idrottare som injicerar Testosteron Enanthate för att öka prestanda ska ta mellan 200-500 mg konsekvent. Detta intervall är utomordentligt typiskt om hormonet helt enkelt används för att bekämpa naturligt testosteronundertryckande av andra anabola steroider. För att få ut de mest extraordinära resultaten av denna steroid ska användare inom extremsportbranschen injicera mellan 400-500 mg regelbundet. Användare som tar sådana doser vet att de negativa symtomen är irrelevanta och de personer som upplever biverkningar tycker att de är lätta att kontrollera. Du bör vara medveten om att högre dosering kan orsaka vissa ogynnsamma effekter.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne