HCG 5000IU

kr243.80

2 items sold

Ämne: HCG,
Paket: 1 vial of 5000IU,
Varumärke: Bharat serums

Beskrivning

HCG 5000 IU är ett injicerbart läkemedel som produceras av Bharat Serum. Det innehåller humant koriongonadotropin (HCG) som oftast används av idrottare under rehabiliteringsbehandling. Faktum är att ta idrottsmedicinska läkemedel kan orsaka problem med erektion och störningar av spermatogenes. De aktiva komponenterna i detta läkemedel låter dig normalisera din hormonella bakgrund.

 

Effekterna

Alla vet att gonadotropin är ett hormon som produceras oberoende av människokroppen. Inom idrotten används dessa läkemedel för rehabiliteringsbehandling, nämligen för att förhindra processer av testikelatrofi, förbättra processerna för spermatogenes samt påskynda de naturliga processerna för testosteronproduktion. Dessutom kan detta läkemedel användas för att bli av med övervikt.

Idrottare kan också använda detta läkemedel för att påskynda ägglossningen. Med tanke på hormonets förmåga att påskynda syntesen av testosteron, bestämde sig många idrottare för att använda det för accelererad tillväxt av muskelfibrer, men enligt resultaten från nyare studier blev det möjligt att bevisa läkemedlets höga effektivitet endast i kombination med andra läkemedel inom idrottsmedicin.

 

Rekommendationer för användning:

 

Varaktigheten och doseringen beror i första hand på de uppgifter som idrottaren står inför. Ibland rekommenderas det att börja ta HCG direkt under den andra eller tredje veckan av en steroidkur. I detta fall är det värt att injicera det två gånger i veckan i en daglig dos som inte överstiger 250-500 IE.

Du kan också använda läkemedlet för behandlingen efter cykler; i detta fall bör du också välja dosering individuellt. Erfarna idrottare kan ta in en mängd som inte överstiger 1000 IE. Läkemedlet bör injiceras inte mer än en eller två gånger i veckan. Effektiviteten varar upp till fem dagar. Före injektionen ska läkemedlet spädas ut med en isotonisk lösning av natriumklorid.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne