Sustanon 350

kr858.80

8 items sold

Ämne: Sustanon 250 (Testosteron mix),
Paket: 10 mL vial (350 mg/mL),
Varumärke: Dragon Pharma

Beskrivning

Sustanon 350 är Dragon Pharmas injicerbara lösning som består av tre olika testosteronestrar: Testosterone Enanthate, Testosterone Cypionate och Testosterone Propionate. Det är utformat för att frigöra testosteron snabbt och hållbart. Denna produkt är tillverkad med hjälp av läkemedelssyntes för högprocentiga ämnen, vilket resulterar i en ökning av koncentrationen av ett aktivt medel med 40 % per ml jämfört med standardversionen av Sustanon. 

Effekterna

 

Alla former av testosteron är ansvariga för att främja hälsa och välbefinnande genom att förbättra libido, energi, immunitet, öka fettförlusten, bygga upp och bibehålla muskelmassa, förhindra osteoporos (förlust av bentäthet) samt eventuellt skydda mot hjärtsjukdomar. Testosteron är populärt bland idrottare för sin förmåga att stimulera dramatiska ökningar av muskelmassa och styrka. Som ett naturligt hormon är det fortfarande den mest populära anabola steroiden och används ofta som bas för alla cykler.

 

Rekommendationer för användning

 

Sustanon 350 från Dragon Pharma ska tas en gång i veckan och doserna varierar mellan 350 och 700 mg. Cykelns längd är från 6 till 8 veckor.

 

Under cykel fungerar Sustanon 350 bra med många andra föreningar, både orala och injicerbara. Sustanon 350 kan kombineras med ett sådant läkemedel som Nandrolon för att få muskelmassa och Winstrol för att torka och definiera muskler. En korrekt vald cykel gör att du kan minska frekvensen av biverkningar och förbättra cykelns effektivitet.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne