Testo-Enan-10

kr610.30

Ämne: Testosteron-enanthat,
Paket: 10ml vial (250mg/ml),
Varumärke: Maxtreme

Beskrivning

Testo-Enan-10 är ett injicerbart läkemedel som produceras av Maxtreme Pharma. Det innehåller den aktiva substansen Testosterone Enanthate, vilket innebär att det är en långtidsverkande ester. Dess verkningslängd beror på individuella egenskaper och kan pågå från två till tre veckor. Halveringstiden varar cirka sju dagar. Läkemedlet har en hög känslighet för aromatisering, så kuren kräver användning av antiöstrogener. Det är inte giftigt för levern. Det kan upptäckas vid dopingkontroller inom tre månader.

Effekterna

Testosteron Enanthate har ett antal fördelar jämfört med andra klassiska äkta anabola steroider. Först och främst har det ett högt androgenindex, även om många oerfarna idrottare anser att denna indikator är en negativ sak. Faktum är att på grund av den måttliga androgena effekten åtföljs Enanthate-kuren av en markant ökning av styrka och uthållighet under ”frantisk pumpning”. Det beror till stor del på vätskeansamling och normalisering av elektrolytbalansen.

Testosteron Enanthate kan användas av nybörjare såväl som av proffs. Det kommer att fungera 100%, i synnerhet när det kompetent kombineras med en annan anabol steroid eller till och med med en blandning av andra testosteronestrar. Vi rekommenderar att du använder Testosterone Enanthate för muskeltillväxt. Viktökningen kommer att vara snabb och betydande, men glöm inte att du tillsammans med muskeln lagrar vatten i dig på grund av den höga androgena aktiviteten. Efter cykeln kommer vattnet att tömmas ut och din kroppsvikt kommer att minska, men det ger samtidigt en viss definition, speciellt om du håller dig till en ordentlig diet.

Rekommendationer för användning

En stor fördel med Testosteron Enanthate är de sällsynta injektionerna och motsvarande brist på hormonella ökningar. Det behöver bara injiceras en gång i veckan, även om vissa användare föredrar att utföra injektioner två gånger i veckan. Det är en standardprocedur att injicera det intramuskulärt i sätesmusklerna. Givetvis är lårmuskler och till och med deltamuskler också lämpliga för det, men det finns dock en stor risk för skador på ligament och nervändar.

Veckodosen är vanligtvis i intervallet 250mg-750mg. Erfarna idrottare kan använda upp till 1000 mg per vecka, så länge de är medvetna om att detta kan ha en större chans att orsaka biverkningar. Cykelns längd är mellan 6 och 12 veckor.

Nybörjare undrar om detta läkemedel är lämpligt för deras första cykel. Svaret är ja; det är mycket lämpligt om doseringen varierar mellan 250mg och 500mg. Istället för att ta orala anabola steroider, rekommenderas det att prova en kombinerad kur med testosteron. Det är det enda sättet du verkligen kommer att känna kraften hos exogena hormoner och märka snabba framsteg i både muskelmassa och styrka.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne