Steroider for å øke muskelmassen: en liste over medisiner

En muskel bygning steroider kan forbedre ytelsen til kroppen din betydelig. de’Det er ingen hemmelighet (og for noen mennesker er det det’s er den samme hemmeligheten) som du vant ved å trene naturlig’de ser ut som idrettsutøvere i blanke magasiner, selv med lange treningsøkter, riktig program og ernæring. La oss snakke om hvilken gård som er best for massevinst.

masse steroider

Bestill nå som vi i denne artikkelen mener at apoteket bør få masse. Siden det også er et apotek for fettforbrenning. oss’Jeg skal snakke om det en annen gang.

Steroider er hormonelle og ikke-hormonelle.

Den hormonelle gården inneholder hovedsakelig androgene anabole steroider (syntetisk testosteron og dets analoger) samt insulin og veksthormon. I tillegg kan insulinlignende IGF-vekstfaktorer (mange av dem) og peptider (GRPH) tilskrives her.

Ikke-hormonelle medikamenter for å få muskelmasse inkluderer en rekke medisiner som kaliumrot, karnitinklorid, riboksin, preferonat, glutaminsyre, etc. Generelt kan til og med enkle vitaminer ha en positiv effekt på vektøkning (men de overdriv ikke og følger dosene som anbefalt i instruksjonene).

Egenskaper ved hormonell farmakologi

Det skal forstås at de signifikante og konkrete resultatene er nøyaktig gitt av hormonell farmakologi. Idrettsutøvere kan da få 10 kg muskelmasse på en måned. Hun er den som brukes av alle konkurrerende profesjonelle kroppsbyggere. Det er hun som gjør det mulig å oppnå unormalt store muskelvolumer.

Fjern hagen deres fra dem – og ingenting er igjen av dem. Se på alle kroppsbyggere som har fullført karrieren, og du vil se at de nesten blir blåst bort til en normal persons tilstand. Steroider legger ikke bare en liten prosentandel til sine naturlige resultater. Opprett dette resultatet helt (80-90%). I tillegg har apoteket bare en midlertidig (oppblåst) effekt.

Mange uinnvidde mener at disse resultatene ganske enkelt ble oppnådd gjennom spesiell eller veldig hyppig og intensiv trening. Men det er det ikke. Det handler om gården.

Selv om de samme utøverne ikke liker å nevne det (og noen ganger er utestengt i henhold til kontraktene). Dette vil redusere viktigheten av resultatene. Folk blir inspirert av resultatene sine, de løper inn i rommet og håper å være de samme og … Skuffet uten å få noe.

Pumpen er selvfølgelig vanskelig. Dette krever mange års utdanning og resultatet vil fortsatt være relativt lavere enn på gården. Pumping i hagen kan være relativt raskt og enkelt.

Steroidmedisiner er forbudt ved lov og likestilles med legemidler ved lov (selv om dette ikke alltid var tilfelle – i noen land har de lov, og i løpet av den sovjetiske perioden kan de kjøpes på apotek uten resept). For bevaring, bruk og distribusjon kan de ha straffansvar opp til et reelt fengsel. Men i praksis er slike tilfeller ganske sjeldne. Alle vet at idrettsutøvere bruker steroider og vanligvis setter ingen dem i fengsel for dette.

Når du bruker hormonelle medisiner er det nødvendig å forstå det veldig godt, følg doser, doseringsplaner, det er viktig å gjennomføre PCT (etter syklingsterapi). Analfabet bruk kan føre til uønskede bivirkninger (nedsatt libido, gynecomastia, etc.)

Ukvalifisert bruk av hormonell farmakologi er uakseptabelt.

Insulin kan kjøpes i alle apotek. Veksthormon selges også fritt, men det koster mye penger.

Som regel kombinerer nybegynnere 1-2 medisiner (vanligvis steroider). Fagfolk bruker mer komplekse kombinasjoner og høyere doser. Som regel snakker vi om en gruppe med 3-4 steroidemedisiner, insulin og veksthormon samtidig (pluss noen tillegg til små ting).

Egenskaper ved ikke-hormonell farmasi

Ikke-hormonell farmakologi har en uforholdsmessig liten effekt. Ærlig talt, du har sannsynligvis bare vunnet’ikke merke noen effekt uansett hva du sier. Det gir bare en veldig, veldig svak resultatøkning, men noen ganger for profylakse skader det ikke å ta et medikament for et eller annet medikament (for en total tonisk effekt).

Praktisk talt alle ikke-hormonelle apotek er tillatt etter lov og er kommersielt tilgjengelig fra apotek.

Liste over hormonell farmakologi for masserekruttering

Denne listen er kanskje ikke fullstendig, men de viktigste medisinene er:

Et veksthormon

Et effektivt, men dyrt medikament. Vanligvis har ikke vanlige mennesker råd til det. Som regel brukes det av fagfolk. Det gjelder ikke steroider. Det krever ingen behandling etter kurset. Ved høye doser er kombinasjonen med insulin nødvendig.

Utenfor kroppsbygging brukes den til å forynge og forbedre kroppen (og det hjelper virkelig). Kunne forbedre vevsregenerering. Ved høye doser fører dette til en utvidelse av de indre organene. Av denne grunn har de beste moderne kroppsbyggere en så veldig stor mage.

Veksthormon er bra både med tanke på masseøkning og fettforbrenning.

insulin

Apotek nonsteroidalt hormonelt medikament. Terapi etter kurset er ikke nødvendig. Handlingsprinsippet er insulin ”spinn” næringsstoffer i hele kroppen. Dette gjør at kroppsbyggeren kan spise mer og gi mer næringsstoffer til musklene, noe som påvirker veksten deres positivt.

Insulin fører til dannelse av overflødig kroppsfett og brukes derfor i fasen med økt totalmasse. Det er ikke egnet når du jobber på bakken.

Overdosering av insulin er dødelig og kan føre til hypoglykemisk koma.

Neste gang skal vi snakke om steroider.

 

steroider

Som vi allerede har sagt, er steroider syntetisk testosteron (mannlig kjønnshormon) eller analoger (med små molekylære forandringer).

Vi viser hovednavnet på steroidene:

Methandrostenolone (methandienone, Danabol, ”metan”)

Metan er den største steroid. Som regel begynner de å gi slipp på det. Det er inkludert i nesten alle massesamlingskurs.

I henhold til forskjellige kjemiske nomenklaturer kan det kalles både methandrostenolone og methanedienone. Begge navnene er riktige. I tillegg nevner folk det ofte “metan ”og noen mennesker tror til og med at det er på noen måte relatert til metan (komprimert gass). Dette er helt feil.

Metan er et ganske kraftig anabole androgene steroider, selv om noen feilaktig anser det som et svakt steroid, da det ofte begynner med et kjemisk stoff. Noen mennesker påstår til og med at PCT ikke er nødvendig etter et solo metan -kurs. Dette stemmer ikke! PCT bør utføres etter hver steroid syklus, inkludert etter metan.

Metan er et oralt medikament og er tilgjengelig i tabletter. Tablettformen forverrer stoffets nedbrytbarhet (sammenlignet med injeksjonen), er mer giftig for leveren, men samtidig er det praktisk å bruke (ikke nødvendig å stikke noe).

testosteron

Injeksjon Medicine. Veldig effektiv. Det er tilgjengelig i forskjellige versjoner (estere), for eksempel testosteronpropionat (hurtigvirkende), enantat (langvirkende), undekanoat, etc.

Propionat kan hjelpe deg med å gå opp i vekt og forbrenne fett samtidig, selv om personer som er utsatt for overvekt, antas å være overvektige.

Testosteron er også grunnlaget for mange kurs i massevinst.

Det finnes også blandinger av forskjellige testosteronestere (lange, mellomstore og korte), som Sustanon og Omnadren.

Nandrolone Decanoate (Deca, Decadurabolin, Retabolil)

Injeksjon Medicine. Det kjemiske navnet er nandrolon dekanoat. Mennesker – ”dekkene.” Handelsnavn – Decadurabolin, Retabolil.

Et sterkt steroid er lagt til mange massevinstkurs, men det har sine spesifikke funksjoner. I motsetning til de fleste andre steroider smaker den ikke, det vil si at den ikke konverterer til østrogen i høye doser. Deca har progestinaktivitet, dvs. det fører til en økning i nivåene av progesteron og prolaktin. Derfor er det nødvendig å undertrykke bivirkninger med andre medisiner. Ved bruk av konvensjonelle steroider elimineres bivirkninger, vanligvis med tamoxifen eller klorid. Andre medikamenter, som Dostinex, er nødvendig for gjengen.

Boldenone (Equipoise)

Injeksjon Medicine. Opprinnelig brukt i veterinærmedisin, deretter migrert til kroppsbygging.

Primobolan (metenolon)

Det er en injiserbar og muntlig form. Det er et derivat av dihydrotestosteron.

Stanozolol (Winstrol, Strombafort)

Det er en injiserbar og oral form (Winstrol-injeksjon). Det gir hovedsakelig lettelse og styrke, så det blir sjelden brukt i massetypeprogrammer. God å tørke. Men det kan fortsatt gi litt masse. Tørr leddene, spesielt den orale formen. Av denne grunn anbefales det å kombinere det med testosteron, for eksempel.

Anavar (Anavar)

Injeksjons form. Et ganske mildt steroid, ofte anbefalt av kvinnelige kroppsbyggere.

Oxymetalon

Sterk oral steroid. Det har progestinaktivitet (som nadrolon).

trenbolone

Sterkt profesjonelt steroid. Det har også progestinaktivitet.

Turinabol

Orale steroider. Når det gjelder egenskaper, ligner det på metan, men det gir mindre masse, mer lettelse og færre bivirkninger.

peptider

Peptider (GHRP-2, GHRP-6) stimulerer produksjonen av veksthormon (veksthormon). Relativt nye og dårlig undersøkt kroppsbyggingsmedisiner som du kan finne motstridende meninger og anmeldelser.

Insulinlignende vekstfaktorer

Det er veldig lite informasjon om disse temaene og prinsippene for deres handlinger på Internett, og kroppsbyggere anser dem også som dårlig forstått og sjelden brukt.

Ikke-hormonell farmakokinetikk

Blant ikke-hormonelle apotek brukes følgende medisiner ofte for å gå opp i vekt

carnitine

Det brukes til å behandle dystrofi hos barn og regnes også som et anabole medikament for kroppsbyggere. Finnes i ampuller.

Kaliumorotat

Styrke hjertemuskelen. Noen ganger anbefales det å forhindre og styrke kroppen. Det har også en anabole effekt.

Riboxin

Det forbedrer anabolismen, forbedrer oksygenmetning i vev, øker kroppens energi. Forbedre utholdenhet. Virkestoffet er inosin.

glutaminsyre

Apropos glutaminsyre, vi har en helt egen artikkel. Du kan bli kjent med det.

Mildronate

Mildronate ligner egenskapene til riboksin (men koster mer).

Derfor undersøkte vi spørsmålet om hvilken type steroid som er tilgjengelig for å øke muskelmassen. Hvis du har spørsmål eller har noen tanker om dette problemet, skriv kommentarene!