Gel

Gelsteroider

På grund av en hög efterfrågan på testosteronersättningsterapi idag finns det många testosteronprodukter som är avsedda att ersätta eller öka mängden testosteron i kroppen. De två mest populära formerna av testosteron är uppenbarligen injektioner och orala tabletter. Men många kanske inte vet att steroiden också kommer i form av plåster, krämer och geler. Testosterongeler är faktiskt en av de mest användbara produkterna inom medicin för att behandla låga testosteronnivåer.

Fördelar med gelsteroider

Testosterongel är syntetiskt testosteron omvandlat till en gel med alkohol som appliceras på huden en gång dagligen. Testosteronet absorberas i huden för kontinuerlig 24-timmars passage in i kroppen. Denna form av steroidanvändning har blivit populär bland dem som vill höja sina testosteronnivåer utan det krångel som kommer med de injicerbara eller orala versionerna. Testosterongel har följande fördelar:

 

Inget behov av injektioner / Mindre skada på levern jämfört med orala versioner / Mer enhetligt flöde av hormonet till blodet

 

 

Effekter av Testosterongel

Inom kroppsbyggnad är det nödvändigt att skapa en hög koncentration av anabola hormoner i blodet, och även om detta är svårare att uppnå genom huden, ger testosterongel fortfarande samma positiva effekter som andra former av steroiden. Med användning av testosterongel kan följande effekter förväntas:

 

Förbättring av sexuell funktion / Förbättrat humör / Ökning av mager massa / Ökad muskelstyrka / Minskad fettmassa och kroppsfettprocent

 

 

Vår nätbutik erbjuder ett brett utbud av steroider. Här kan du hitta allt du behöver för idrott och amatörträning. Du kan köpa gelsteroider just här med leverans inom hela Sverige … Alla läkemedel och produkter är certifierade och håller högsta kvalitet.

Visar alla 2 resultat