Injicerbara steroider

Injicerbara steroider

Injicerbara steroider kommer i form av suspensioner och lösningar. Steroider som flytande ämnen kommer i form av engångsampuller eller återanvändbara injektionsflaskor. De flesta av dessa föreningar behöver injiceras intramuskulärt, därför är det rekommenderat att du lär dig hur du använder dem korrekt innan du köper.

Innan du planerar en steroidcykel rekommenderas det att ta blodprover, detta gör att du kan planlägga cykeln ordentligt och undvika föreningar som kan öka oönskade hälsorisker. Några av de vanligaste injicerbara steroiderna idag är:

 

Stanozolol / Boldenon / Masteron / Nandrolon Dekanoat / NFP / Testosteron Enanthate / Cypionate / Propionate / Sustanon 250 / Trenbolon Enanthate / Acetate / Parabolan / Primobolan

 

 

Det är viktigt att komma ihåg att alla anabola steroider kommer med potentiellt negativa biverkningar. Undersök noggrant alla potentiella substanser du kommer att använda och ta del av information om de möjliga biverkningarna innan du bestämmer dig för vad du ska ta.

 

Vilka är de främsta fördelarna?

Det finns många fördelar som injicerbara steroider tillhandlahåller. Den första är att till skillnad från orala steroider anses de inte vara hepatotoxiska, detta beror på hur föreningen injiceras, kommer in i blodomloppet och undviker levern. Denna mer direkta passage innebär också att injicerbara steroider kan tas under längre perioder än orala.

De flesta injicerbara föreningar behöver inte heller tas varje dag, vissa till och med så lite som en gång i veckan. Detta gör dem populära på grund av att de inte behöver tas så ofta.

För att köpa steroider i form av injektioner krävs inga recept från läkare. All sportfarmakologi köps enkelt och smidigt hos oss, och kan snabbt levereras till vilken stad som helst i Sverige. Vi garanterar såväl kvaliteten på våra produkter som den snabba effekten av deras tillämpning!

Visar alla 124 resultat