xOrala steroider

Orala steroider

Precis som med injicerbara steroider är det mycket vanligt att hitta receptfria orala steroider till salu. Orala steroider har ökat i popularitet på grund av deras snabba resultat och enkla bruksanvisningar. Till skillnad från injektioner orsakar inte pillren något obehag och leder till liknande förbättringar av din fysik och prestation.

Egenskaper hos Orala Steroider

Orala steroider bryts ner i din kropp mycket snabbare än injicerbara steroider. Detta innebär att föreningen kommer att öka dina blodnivåer mycket snabbare, vilket leder till snabbare resultat. De flesta orala steroider börjar verka i din kropp ungefär en vecka efter användningsdatumet. Hastigheten med vilken din kropp absorberar dessa föreningar fungerar också på samma sätt som hur snabbt de passerar genom ditt kroppssystem. De flesta orala föreningar kommer med en halveringstid på bara några timmar, vilket innebär att doserna måste delas upp under dagen för att bibehålla stabila och friska blodnivåer.

Det är också värt att notera att orala steroider också sätter din lever under mycket mer stress än injicerbara steroider eftersom de måste passera genom den för att kunna metaboliseras, vilket innebär att cykler med orala steroider inte bör vara under lång tid.

De mest populära steroiderna i form av tabletter

Orala anabola steroider av alla vanliga typer kan när som helst köpas i vår nätbutik. Faktum är att det inte finns så många av dem, och överflödet av namn inom sportfarmakologi förklaras av det faktum att samma läkemedel produceras under olika varumärken. Om vi ​​lägger undan alla ”kloner” och analoger, så finns det bara fem huvudsteroider:

Metandienon / Det främjar snabb muskelökning, men håller kvar vätska i kroppen. På grund av detta är påtagliga ”bakåtkast” möjliga i slutet av kursen.

Winstrol / Till skillnad från Metan tar det bort överflödig fukt från kroppen och är perfekt för ”torkning”. En lång verkan av läkemedel leder till en förbättring av muskeldefinitionen, förbränning av subkutant fett och en ökning av styrkeindikatorer.

Oxandrolon / Orala steroider av denna typ är dåligt lämpade för att få muskelmassa, och används oftare för fettförbränning. Med deras hjälp kan du bli av med extra kilon, samtidigt som du behåller musklernas volym och styrka.

Oxymetolon / Det ökar uthålligheten avsevärt – förmågan att utföra monotona, utmattande övningar under lång tid. Det är perfekt för ”torkning”, och leder ofta till en ”pumpande” effekt – en märkbar uttänjning och åtstramning av musklerna.

Primobolan / Det har en svag effekt på vattenmetabolism i kroppen, och som ett resultat – leder till minimala ”bakåtkast” efter kurer. Med dess hjälp kan du gradvis få muskelmassa och behålla den under lång tid efter avslutad användning av steroider.

Med hjälp av vår butik kan du köpa steroider i form av tabletter för att få muskelmassa, fettförbränning, samt öka uthålligheten och styrkan m.m. Alla läkemedel är äkta och säljs receptfritt! Frakt sker via post inom Sverige.

Visar alla 60 resultat