Viktminskning

Piller för viktminskning

Piller för viktminskning eller ”fettförbrännare” är farmakologiska läkemedel eller sporttillskott som aktiverar eller påskyndar nedbrytningen (förbränningen) av subkutant fett i kroppen, vilket bidrar till att minska kroppsvikten och öka muskeldefinitionen. Verkningsmekanismerna för sådana äkemedel kan vara olika. Oftast uppnås huvudeffekten genom att accelerera ämnesomsättningen och öka kroppstemperaturen, undertrycka aptiten och bildningen av fettavlagringar samt blockera absorptionen av fetter och kolhydrater.

Inom kroppsbyggnad är huvudintresset och värdet främst ”farmakologiska fettförbrännare” och de så kallade ”termogenerna” samt vissa anabola steroider och andra icke-steroida läkemedel som är optimalt lämpade för torkning och viktminskning. De ger den största avkastningen och effektiviteten i användningsprocessen.

Positiva effekter av viktminskningspiller

Om dessa piller används korrekt kan följande effekter förväntas vid användningen:

Minskning av kroppsvikt på grund av utnyttjande av subkutana fettdepåer / Ökad muskeldefinition / Ökad allmän fysisk och mental prestation / Ökad mental koncentration, styrka och uthållighet / Accelererad ämnesomsättning / Ökad tröskel för neuromuskulär trötthet / Sanering av överflödig vätska från kroppen / En hämmad (blockerad) aptit eller bildningen av nya fettavlagringar / Ökad värmeproduktion som gör att du kan öka konsumtionen av kalorier.

Det är också viktigt att förstå att inte ett enda viktminskningspiller fungerar helt och hållet på egen hand. Även de mest potenta läkemedlen för fettförbränning kräver att användaren följer en korrekt diet, har tillräckligt med vila samt tränar för att fullt ut se resultaten.

 

Mest populära fettförbrännare

De mest traditionella farmakologiska viktminskningspillerna som används inom bodybuilding är:

Clenbuterol / ett icke-steroidläkemedel som ursprungligen användes för behandling av patienter med astma. Det främjar en ökning av värmeproduktionen (ökar kroppstemperaturen och stimulerar därmed konsumtionen av kalorier), vilket gör att du kan ”accelerera” basalmetabolismen med en tredjedel av startindikatorn. Det tillhör kategorin termogenik. En av dess egenskaper anses vara en anti-katabolisk effekt vilket innebär att den kan skydda musklerna från förstörelse under viktminskning och torkning. Det blockerar aptiten, ökar fysisk prestation och aktivitet samt minskar trötthet.

Liothyronin (T3) / ett icke-steroidläkemedel som är den mest aktiva formen av det huvudsakliga sköldkörtelhormonet Thyroxine. Verkningsmekanismen liknar på många sätt ”Clen”. Det ger uttalad termogenes (ökad kroppstemperatur). Detta aktiverar lipolys (nedbrytning av fettvävnad), påskyndar ämnesomsättningen, dämpar aptiten, minskar behovet av sömn och ökar den intellektuella och fysiska prestationsförmågan.

Dessa två icke-steroida ”termogener” kan användas av både män och kvinnor. De är överlägset mest populära när det kommer till fettförbrännare.

Om du skulle vilja köpa viktminskningspiller i Sverige har du kommit till rätt ställe. Alla typer av idrottsfarmakologi köps enkelt och smidigt hos oss och kan snabbt levereras till vilken stad som helst inom Sverige. Vi garanterar kvaliteten på våra produkter och nöjda kunder.

Visar alla 16 resultat