PCT

Väsentliga produkter för behandligen efter cykler

För att minimera biverkningar och konsekvenser efter en kur med anabola-androgena steroider används en uppsättning åtgärder under det allmänna namnet behandligen efter cykler (PCT). Vid användning av höga doser eller potenta läkemedel är PCT:s roll ovärderlig. Trots namnet ”efter cykler” kan vissa av komponenterna användas under kuren eller i dess slutskede.

 

Vilka är fördelarna med behandligen efter cykler?

Huvudmålen med behandligen efter cykler är:

Att återställa naturlig testosteronproduktion och bekämpa testikelatrofi, bibehålla muskelvävnad som samlats under cykeln, återställa balansen mellan dina naturliga hormoner efter steroider samt förhindra utvecklingen av gynekomasti.

 

Typer av PCT-produkter

Det finns några populära föreningar som används för PCT, dessa är:

 

Humant koriongonadotropin / Gonadotropin hjälper till att reglera dina naturliga hormonnivåer, det gör det genom att direkt arbeta på testiklarna för att återställa funktionen. Det uppmuntrar din kropp att starta en naturlig produktion av testosteron.

 

Clomid / Klomifen används för att stimulera FSH och LH. Det hjälper också till att återställa funktionen i testiklarna genom att stimulera hypofysen, vilket orsakar en ökning av sända hormonella signaler. Detta gör att testiklarna producerar mer testosteron.

 

Tamoxifen / Nolvadex fungerar på ett liknande sätt som clomid men i något olika vägar inom kroppen. Det hjälper också till att stimulera FSH och LH och blockera negativ feedback i hypofysen orsakad av mycket östrogen. Det tillåter hypofysen att skicka de signaler som behövs för att hjälpa till att kickstarta testosteronproduktionen.

 

 

Läkemedel efter cykler, förutom antiöstrogener, hormoner och omega-3-fettsyror, inkluderar testosteronförstärkare, kortisolblockerare och hepatoprotektorer. Kom ihåg att alla förberedelser av kuren måste göras på ett komplext sätt, eftersom de är ansvariga för olika verksamhetsområden. Vissa hjälper till att helt normalisera nivån av ditt eget testosteron, och vissa skyddar din lever från påverkan av cellrester. Vi rekommenderar att du läser beskrivningen noggrant innan du påbörjar en kur med något läkemedel.

När du planerar en steroidcykel är det viktigt att du inte glömmer att köpa läkemedel för behandlingen efter cykler. Om du är osäker på vilket PCT-protokoll som skulle vara bäst för dig, hjälper våra specialister dig gärna att planera den mest optimala och effektiva behandlingen. I vår steroidbutik kan du köpa läkemedel för behandligen efter cykler med leverans till vilken stad som helst i Sverige.

Visar alla 3 resultat